מי אנחנו?

Your Dream is Our Challenge

user

בראש חברת סיסתמה עומד, אורי ליף, מתכנן ויועץ מטבחים, מוסמך FCSI, בכיר מתכנני מערכות המזון וההסעדה בישראל. לאורי מעל 25 שנות ניסיון, בתחום תכנון ויעוץ לחברות, מלונות, מסעדות, בתי חולים, חב' קייטרינג ומפעלי מזון, במסגרתם תכנן והוציא לפועל מאות פרויקטים בארץ וברחבי העולם.

לצדו של אורי פועלים ארבעה צוותי תכנון המתמחים בתחומי הסעדה שונים ומובילים תכנון והקמה של מערכות הסעדה למאות לקוחות בשנה. צוות סיסתמה גובש בקפידה מבעלי מקצוע מגוונים (בתחומי הנדסה, קולינריה, תפועל וכלכלה) הנותנים מענה מולטידיסציפלינרי ומקיף לאתגרים העומדים בפני הלקוחות ומקדמים, באופן יעיל ואפקטיבי, את מימוש חזונם.


upload

סיסתמה מתכננת ומקימה פרויקטים, מן המסד עד הטפחות, ליזמים המעוניינים לקבל פרויקט מוכן, למטרות הקמה או שדרוג. החברה תיקח על עצמה את כל הפעילות הנחוצה כדי להביא כל פרוייקט לידי גמר משביע רצון ליזם ולכל הגופים הקשורים לפרוייקט.


search

בסיסתמה מאמינים כי הלקוח זכאי לליווי צמוד החל משלב הקונספט הראשוני, דרך התכנון כולו, ועד לשלבי ההרצה בפועל ולפעמים גם שנים אחרי שהעסק כבר פועל. לכן החברה מציעה תוכניות כוללות המכסות את כל מגוון הפעילויות העסקיות ומספקת מטריה רחבה של שירותים ברמה הגבוהה ביותר.


 commentsסיסתמה עובדת בשיתוף פעולה הדוק עם אנשי מקצוע מהשורה הראשונה בארץ בתחומי תעשיית המזון וההסעדה, ומכסה את כל מגוון השירותים     הדרושים לעסקים אלו,משלב התכנון הראשוני והקונספט, דרך התכנון המעשי על כל שלביו, ועד ליווי ארוך טווח בתחומים התפעוליים והארגוניים.


accept

סיסתמה מהווה מרכז ידע וביצוע, בדגש על איכות הסביבה, בטיחות וגהות, בריאות הציבור ופעילות "ירוקה", בצד פעילות לשיפור התפעול והחיסכון בכל התחומים. בסיסתמה מאמינים שהתנהלות בריאה היא גם נכונה יותר ובטווח הארוך היא גם משתלמת יותר מבחינה עסקית. לכן בחברה שוקדים ללמוד ולהביא שיפורים וחידושים בתחומים אלה ללקוחות   כחלק ממכלול השירותים.